Straight betekent; “rechtlijnig”, “direct”, maar ook “eerlijk” en “betrouwbaar”. Dit is ook wat ik wil zijn en waar ik voor sta.

U kunt van mij een professionele, no-nonsens houding verwachten en een volledige toewijding aan uw project, waarin samenwerking en betrouwbaarheid centraal staan.

Het logo van StraightPM beeldt een honingraat uit. De honingraat is één van de meest complexe schakels in de natuur, gemaakt door een uiterst ijverig diertje, “de bij” (mijn achternaam). De honingbij kan alleen bestaan door goed samen te werken met zijn soortgenoten. Ook van mij kunt u een goede samenwerking verwachten, zowel binnen het projectteam, maar ook met uw opdrachtgevers en onderaannemers.

Kortom, StraightPM is;

De verbindende schakel tussen al uw contractpartners

Enthousiasmeren van uw projectteam is één van mijn grootste uitdagingen. Mensen tot hun recht laten komen en laten uitblinken waar zij goed in zijn. Aansturen daar waar dit nodig is en samen een project tot een goed einde brengen.

Ik ben een gedreven ondernemer, die hoge eisen stelt aan de technische uitvoering (kwaliteit) en de interne organisatie (efficiency/formaliteit). Sterke kanten zijn onder andere het positief coachen van medewerkers, logistieke beheersing van projecten, natuurlijk leiderschap, plannen, aansturen van bedrijfsprocessen en afdelingen, innovatief handelen en budgetbeheersing.

Samenwerken in projectverband

Samenwerken in teamverband is mijn grootste passie. Door een goede aansturing van het team kunnen projecten efficiënt worden uitgevoerd. Door mijn grote betrokkenheid, kennis en ruime ervaring weet ik mensen te motiveren en te enthousiasmeren, waardoor zij het beste uit zichzelf weten te halen. Tijdig en correct communiceren met uw projectpartners en stakeholders horen daar vanzelfsprekend ook bij. Het opbouwen van een goede relatie en een vertrouwensband met uw opdrachtgever is essentieel voor het welslagen van uw project.